Події

Серед інших регіонів України Житомирська область й надалі залишається у списку з критичним рівнем аварійності на дорогах

12 January 2017, 10:56

Критичною за рівнем аварійності залишається ситуація у 7 регіонах України: у Івано-Франківській, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській, Херсонській, Харківській та Донецькій областях.

Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

«За минулу добу у результаті ускладнених погодних умов та підвищеної аварійної ситуації на автошляхах України загинуло троє та травмовано 59 громадян. Критичною за рівнем аварійності залишається ситуація у семи регіонах України. Так, у Івано-Франківський, Хмельницькій, Житомирській, Кіровоградській, Херсонській, Харківській та Донецькій областях зафіксовано критичний рівень аварійності. Ще в шести областях рівень аварійності залишається високим. Крім того, у Одеській області на трасах М-13 та М-15 обмежено рух автотранспорту», - зазначають у Нацполіції.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня, третю добу Житомирська область залишається у рейтингу з критичним рівнем аварійності на дорогах разом з декількома іншими регіонами України.

Фото з сайту Нацполіції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі