Події

У Бердичівському районі п’яний син до смерті побив прикутого до ліжка батька

12 January 2017, 11:31

Працівники Бердичівського відділу поліції встановили, що смерть 83-річного чоловіка настала унаслідок завданих йому травм. За підозрою у вчиненні кримінального діяння було затримано 53-річного сина померлого.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«10 січня до чергової частини Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про доставлення до реанімаційного відділення міської лікарні непритомного жителя с.Озадівки з черепно-мозковою травмою. На ранок, не приходячи до тями, 83-річний пенсіонер помер. За висновками судово-медичної експертизи, причиною смерті чоловіка став крововилив у мозок, спричинений численними травмами голови. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. У ході проведених першочергових заходів працівники поліції встановили, що тілесні ушкодження пенсіонеру наніс його 53-річний син. За попередньою інформацією, чоловік тривалий час зловживає спиртними напоями. І увечері 9 січня також перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його батько вже п’ятий рік був прикутий до ліжка, а тому не міг оборонятися від агресії сина. Нанесені травми виявилися фатальними. Як повідомила начальник Бердичівського відділу поліції Ольга Зінченко, нині чоловікові оголошено про підозру у нанесенні умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть батька (ч.2 ст.121 КК України). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня нетверезий житомирянин убив свою дружину через ревнощі і перерізав собі вени. 11 січня стало відомо, що чоловіка взяли під варту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі