Події

Поліція встановила причину смерті 45-річного чоловіка, якого знайшли в Коростені під мостом

12 January 2017, 13:27

Повідомлення про виявлення тіла чоловіка під пішохідним мостом через річку Уж у м. Коростені надійшло до місцевого відділу поліції 11 січня. Під час перевірки поліцейські встановили, що загиблому вкоротив віку його товариш під час нетверезого з’ясування стосунків.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Напівзанурене у воду тіло невідомого чоловіка під пішохідним мостом виявили місцеві рибалки. На місці події працювала слідчо-оперативні групи ГУНП і Коростенського відділу поліції. Поліцейські встановили особу загиблого - 45-річного жителя райцентру. За попередньою інформацією, виявлені у нього тілесні ушкодження могли утворитися внаслідок падіння з висоти. Судово-медична експертиза підтвердила, що смерть чоловіка настала внаслідок утоплення», - зазначають у поліції.

Проте під час подальших перевірок трагічного випадку оперативники кримінальної поліції з’ясували обставини, які дали обґрунтовані підстави підозрювати насильницьку смерть коростенця.

«Було встановлено і перевірено коло осіб, з якими спілкувався загиблий, і поетапно відтворено трагічні події. Виявилося, що напередодні уночі загиблий чаркував зі своїм знайомцем, з яким згодом у нього виник конфлікт, а потім і бійка на пішохідному мосту. Під час неї чоловік перекинув свого опонента через огорожу», - розповів начальник управління карного розшуку ГУНП Житомирщини Віктор Бугира.

«31-річний раніше судимий житель м. Коростеня зізнався у вчиненні тяжкого злочину і був затриманий поліцейськими у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років ув’язнення», - йдеться у повідомленні.

«Перші тижні нового року на Житомирщині ознаменувалися низкою кримінальних подій з тяжкими наслідками, що мали місце у кількох районах області та в обласному центрі. Вони обернулися горем для людей, які втратили близьких, викликали суспільний резонанс і додали напруженої роботи оперативникам підрозділу кримінальної поліції. Переважна більшість тяжких злочинів завдяки кропіткій і, фактично, цілодобовій роботі оперативників розкриті, а особи, що їх вчинили, затримані та взяті під варту. Над розкриттям інших злодіянь поліцейські продовжують працювати», - підсумував загальну ситуацію начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Як повідомляв Житомир.info, 11 січня під мостом через річку Уж в місті Коростень Житомирської області місцеві рибалки виявили тіло чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі