Влада

Посадовці Житомирської ОДА перевірили дороги після нічного снігопаду

12 January 2017, 13:51

12 січня три робочі групи із представників Житомирської облдержадміністрації перевірили, як прибираються дороги місцевого та державного значення.

Про це повідомив сайт Житомирської ОДА.

«Станом на 12.00 год. на автодорогах працює 112 одиниць техніки, у черговому режимі перебуває ще 12 мехнізмів. Задіяно 157 осіб. Представники робочих груп перевірили дороги М-06 (Київ-Чоп), М-21 (Житомир-Могилів-Подільський), Р-18 Житомир-Ставище. Техніка на автошляхах працює, проїзд забезпечується в повному обсязі», - запевняє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, після рясного снігопаду 12 січня в ОДА розповіли, що дороги області почали чистити ще з 6-ї ранку. Цього дня чиновники збиратися об’їздити 5 районів. Нинішній снігопад прогнозували місцеві синоптики. Чергова «порція» снігу в області очікується на Старий новий рік 14 січня.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 12 січня три робочі групи із представників облдержадміністрації виїхали з перевіркою якості прибирання доріг.  Перед тим дороги перевіряли 10 січня і виклали фотозвіт. Житомирська область четверту добу залишається в списку з критичним рівнем аварійності на дорогах. 

Фото з сайту ЖОДА

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі