Місто

Житомирське ТТУ визначило маршрут тролейбуса з Маликова

14 January 2017, 13:29

Тролейбусний маршрут, яки зв’яже мікрорайон Маликова з центром Житомира, почне працювати в робочому режимі з понеділка, 16 січня, маршрут вже визначений.

Про це в коментарі Житомир.info сказав мер Житомира Сергій Сухомлин.

«Маршрут мали запустити з 15 січня, але вирішити зробити це в понеділок, коли буде більший пасажиропотік», - сказав Сухомлин.

В трамвайно-тролейбусному управління визначили, що тролейбус буде рухатись по вулиці Київській, кінцева зупинка – залізничний вокзал.

«Тролейбус буде рухатись по Київській, до залізничного вокзалу. Потім подивимось – можливо пустимо його по вулиці Грушевського (колишня Котовського). В 6.40 ранку в понеділок виїжджає перший тролейбус», - уточнив директор ТТУ Андрій Нечуйвітер.

Нагадаємо, у березні 2016 року мер Сергій Сухомлин говорив про нерентабельність тролейбусної лінії на Маликова, бо попередні розрахунки показали, що її вартість становить 25 млн грн. Наприкінці літа ЖТТУ власними силами почало прокладати тролейбусну лінію на Маликова, це дозволило зекономити значну кількість бюджетних грошей: початкова вартість проекту була майже 7 млн грн, а кінцева вартість, за словами мера – 5,8 млн грн

Як повідомляв Житомир.info, 29 грудня після сесії міської ради депутати разом з мером тестували нову тролейбусну лінію на Маликова. 

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі