Події

У Житомирській області рятувальники витягнули зі снігових заметів два автобуси та автомобілі

15 January 2017, 12:15

Протягом 14 січня рятувальники двічі надавали допомогу водіям у вилученні транспортних засобів із снігових заметів на автошляхах Житомирської області.

Про це пише сайт ДСНС у Житомирській області.

«Так, о 07:45 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Іванопіль Чуднівського району, внаслідок несприятливих погодних умов, у снігових заметах застряг рейсовий мікроавтобус, в якому перебувало 7 чоловік. До рятувальників зателефонував водій. По прибуттю до місця виклику, бійці ДСНС за допомогою тросу відбуксирували транспортний засіб на рівну поверхню дороги. Вже далі він зміг продовжити рух самостійно. Схожий випадок стався поблизу с. Звиняче Ружинського району. Цього разу на автодорозі Бердичів - Іллінці опинилися у снігових заметах 2 автомобілі, які їхали в сторону Бердичева та рейсовий автобус із 27-ма пасажирами, який направлявся в сторону Ружина. Бійці ДСНС за допомогою троса витягли по черзі транспортні засоби із заметів. На щастя, ніхто не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 8 cічня у селі Медведиха Чуднівського району Житомирської області рятувальники виштовхали зі снігового замету маршрутне таксі з 15 пасажирами.

Фото ДСНС у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі