Події

Житомирські прикордонники виявили Volkswagen, який рахується викраденим за базою Інтерполу

15 January 2017, 14:36

 Житомирські прикордонники виявили автомобіль, який за базою Інтерполу рахується як викрадений.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

14 січня на українсько-білоруському кордонні в пункті пропуску «Вільча» на в`їзд в Україну, прибув автомобіль марки Volkswagen Touareg білоруської реєстрації під керуванням громадянин Республіки Білорусь. Під час проведення прикордонного контролю, співробітниками Житомирського загону щодо даного автомобіля, відбулося спрацювання бази даних Інтерполу. В ході подальшого з’ясування обставин було встановлено, що даний транспортний засіб, 2008 року випуску, рахується як викрадений з 2014 року. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Київ, співробітники якого підтвердили, що даний транспортний засіб знаходиться в розшуку. Ініціатором внесення таких відомостей в базу було бюро Інтерполу Болгарії. Наразі зазначений автомобіль встановленим порядком переданий представникам Національної поліції», -йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські прикордонники у липні 2016 року у пункті пропуску «Виступовичі-авто» затримали чоловіка, якого яких розшукують правоохоронні органи.

Фото житомирських прикордонників

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі