Влада

Заслужена юристка, яка програла суд нардепу Розенблату, вчить працювати житомирських поліцейських

16 January 2017, 17:30

16 січня у головному управлінні Національної поліції в Житомирській області, а також у всіх його територіальних відділах і відділеннях відбулися перші навчальні заняття з професійної підготовки працівників поліції.

Про це повідомляє прес-служба Гу Нацполіції в Житомирській області.

«Безпосередньо в Головному управлінні Нацполіції Житомирщини перше заняття з питань свободи та особистої недоторканості людини, а також захисту її основних прав для працівників структурних підрозділів провела Заслужений юрист України Наталія Циганчук. Згодом у конструктивній дискусії правоохоронці обговорювали й практичні аспекти застосування чинного законодавства у повсякденній діяльності. Відтак упродовж навчального року, що розпочався, поліцейські усього регіону за визначеним планом поглиблюватимуть теоретичні знання та вдосконалюватимуть практичні навики з функціональної, тактико-спеціальної, фізичної та вогневої підготовки», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info 2 листопада 2016 року Андрушівський районний суд Житомирської області виріс рішення, яким зобов’язав Наталію Циганчук спростувати в ефірі програми Савіка Шустера інформацію про те, що народному депутату Бориславу Розенблату належить 92 га землі в селі Лопатичі Олевського району.

 

Фото з сайту ГУНП

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі