Місто

У Житомирі говоритимуть про те, чи встановлювати ще один світлофор на Київському шосе

17 January 2017, 09:16

Питання щодо встановлення ще одного світлофору на Київському шосе, 126 на черговому засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху планують розглянути 30 січня 2017 року.

Про це йдеться у відповіді заступника Житомирського міського голови Дмитра Ткачука на петицію про «Безпека життя понад усе».

На сайті електронних петицій Житомирської мерії є звернення, яке було стовідсотково підтримано і набрало більше 250 голосів.

Петиція Михайла Михайловича Гвоздецького була опублікована на сайті Житомирської міськради 24 грудня 2016 року, і вже 26 грудня 2016 року отримала необхідну кількість голосів.

«Від імені мешканців котрі проживають в межах адрес (пров. Немирича, вул. Саєнко, проїзд Інститутський, вул.Поліська, вул.Княгині Ольги) звертаюсь до місцевої влади про допомогу, а саме встановлення світлофора за адресою вул.Київське шосе 126. Поясню чому, від вокзалу це є найбільш населеним місцем, тут мешкає багато дітей котрі користуються послугами громадського транспорту та змушені переходити через проїжджу частину, хоча в даному місці встановлено знак (Пішохідний перехід) більшість водіїв нехтують даним знаком та не дають змогу безпечно перейти дорогу», - йдеться у тексті петиції.

«Ваша петиція, стосовно встановлення світлофорного об’єкту по Київському шосе, буд. 126, розглянуто виконавчими органами міської ради. Повідомляємо, що дане питання буде розглянуто на черговому засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху, яка відбудеться 30.01.2017 року», - йдеться у відповіді на петицію.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі перед новим роком на Східній старі світлофори замінювали новими з додатковою опцією.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі