Місто

У Житомирі автостоянка та аптека можуть позбутися права працювати цілодобово

17 January 2017, 11:27

Влада Житомира хоче скасувати дозвіл на цілодобовий режим роботи автостоянки на Грушевського (колишня вул.Котовського) та аптеки на вулиці Івана Сльоти (колишня вул.Бородія).

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 17 січня.

«З метою недопущення порушень громадського порядку та впорядкування роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг, враховуючи ігнорування окремими суб’єктами підприємницької діяльності п. 1 рішення виконавчого комітету Житомирської міської ради від 10.05.2016 № 376 «Про встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в нічний час на території м. Житомира», відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006  № 833 (зі змінами та доповненнями), Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства, затверджених наказом Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 24.07.2002 № 219 (зі змінами та доповненнями) та на виконання рішення виконавчого комітету  Житомирської міської ради  від 16.10.2013 № 491 «Про затвердження Положення  про порядок встановлення режиму роботи об’єктів  торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг на території м. Житомира», виконавчий комітет міської ради вирішив скасувати встановлений режим роботи об’єктів торгівлі, закладів  ресторанного господарства  та сфери послуг в нічний час на території  м. Житомира згідно з додатком», - зазначається у проекті рішення.

 

Як повідомляв Житомир.info, 21 листопада минулого року на сайті міської ради були опубліковані проекти рішень, якими планували скасувати дозвіл на цілодобовий режим роботи кафе «Шульц» та надати дозволи чотирьом «Центрам розповсюдження лотерей», які належать ТОВ «Укрлото-Київ», але на виконкомі ці рішення так і не розглядалися.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі