Події

У Житомирській області на пожежі знайшли тіло дідуся, який заснув і вчадів від диму

17 January 2017, 11:32

У селі Сліпчиці Черняхівського району 16 січня рятувальники знайшли на ліжку у дерев’яному будинку тіло 84-річного самотнього жителя, який загинув під час пожежі. За попередньою інформацію, заснувши чоловік не відчув ознак горіння.

Про це повідомляють на сайті управління ДСНС в Житомирській області.

«16 січня о 18:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному дерев’яному житловому будинку в селі Сліпчиці Черняхівського району. Зателефонували сусіди, які побачили дим, що виходив з будівлі та вогонь на його даху. Прибулі до місця виклику рятувальники встановили, що осередок загоряння знаходиться на перекритті оселі, біля димаря, а вогонь вже повністю охопив дах. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили на ліжку, що в одній із кімнат, тіло 84-річного власника житла без ознак життя. Ймовірно, чоловік спав та не відчув ознак горіння. За словами сусідів, він мешкав у будинку сам», – йдеться у повідомленні.

Локалізація пожежі відбулася о 18:41, ліквідація ж о 01:30. Гасіння пожежі ускладнювалося тим, що рятувальникам довелося проливати водою тліючий утеплювач, що знаходився у стінах будівлі. До того ж, всередині житла спостерігалася значна захаращеність речами домашнього вжитку, а на горищі зберігалося біля 3 ц сіна.

Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час встановлення та експлуатації пічного опалення.

Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Як повідомляв Житомир.info, житомирські копи вивели трьох малолітніх дітей з пожежі у приватному будинку по вулиці Вільський Шлях.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі