Політика

Нардеп від Житомира Борислав Розенблат хоче, щоб його голос був «за» е-квиток

17 January 2017, 14:05

Народний депутат від Житомира Борислав Розенблат (фракція БПП) просить голову Верховної Ради зарахувати його голос за законопроект, яким впроваджується автоматизована системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті.

Про це нардеп написав на своїй сторінці у фейсбук через кілька годин після голосування у парламенті.

«Я завжди підтримую новаторські законопроекти, які є маховиком реформ! Зокрема, вітаю нас усіх з ухваленням закону про #Еквиток (№4121), який ми сьогодні прийняли у другому читанні та в цілому!!! Це важливий крок в сфері реформування громадського транспорту! Щоправда, на жаль, моя картка не спрацювала! Тож я одразу написав заяву на ім’я Андрія Парубія з проханням врахувати мій голос», - пише Борислав Розенблат.

Нагадаємо, 17 січня Верховна Рада прийняла в другому читанні та в цілому законопроект, яким впроваджується електронний квиток в міському пасажирському транспорті: «за» законопроект проголосували 265 народних депутатів. За інформацією про голосування на парламентському сайті три житомирські нардепи-мажоритарники з фракції БПП законопроект не підтримали.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2016 року в Житомирській мерії показали, як працюватиме «електронний квиток» у громадському транспорті. У вересні в ТТУ показали, як працює система е-квитка. 4 жовтня заступник мера Дмитро Ткачука на своїй сторінці у Facebook повідомив про те, що в Житомирі завершилися торги на придбання системи електронного квитка. Впровадженням е-квитка у Житомирі займатиметься КП «Житомиртранспорт», яке з 1 грудня очолює депутат міськради Іван Фурлет. 3 січня заступник мера Дмитро Ткачук показав перші екземпляри електронного квитка для оплати проїзду у громадському транспорті Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі