Політика

«Рух Автомайдан Житомир» приніс офіційний лист, що Валерій Арушанян – вже не з ними

17 January 2017, 14:18

Представники ГО «Рух Автомайдан Житомир» 17 січня принесли до редакції Житомир.info офіційний лист про те, що Валерій Арушанян вже не є членом цієї організації.

«Доводимо до Вашого відома, що Арушаняна Валерія Олександровича рішенням загальних зборів ГО «Рух Автомайдан Житомир» від 13.10.2016 року №14 виключено зі складу громадської організації за порушення статуту та вчинки, що не сумісні з членством організації. Просимо Вас врахувати дану інформацію та в подальшому не пов’язувати вказану особу з нашою громадською організацією», - йдеться в листі.

У коментарі Житомир.info Валерій Арушанян сказав, що зборів не було і протокол може бути сфальсифікованим.

«Зборів 13 жовтня 2016 року не було! Якщо вони навіть покажуть протокол зборів – то він буде сфальсифікований, так як їх не було. Фактично «Автомайдан» зараз є більш пасивним, не в тому форматі, як діяв раніше: іноді на якісь події виїжджаємо. Також хочу наголосити на тому, що фактично в травні 2016 року були перевибори в «Автомайдані». Мене знову переобрали головою «Автомайдану». Мала прийти на ці збори Юлія Демчук, принести всю документацію і передати мені. Вона просто проігнорувала і не прийшла. Фактично виходить, що декілька людей втекли з печаткою, і вони зараз там роблять все, що завгодно. Натомість у них були свої фейкові збори, де були присутні абсолютно невідомі люди. На ці збори збиралися десь в червні, про те й вони не відбулися, але протокол написали нібито переобрали голову. Ті люди, які започатковували «Автомайдан» в Житомирі, так і залишаються в ньому», – сказав Валерій Арушанян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі