Економіка

За рік Житомирська митниця перерахувала до держбюджету 290 тис. грн коштів від реалізації майна

18 January 2017, 09:34

Житомирська митниця Державної фіскальної служби за 2016 рік перерахувала до Держбюджету 290 тис. грн, отриманих від реалізації різних видів майна.

Про це 17 січня Житомир.info повідомила прес-служба Житомирської митниці.

«Житомирська митниця ДФС за 2016 рік перерахувала до Державного бюджету кошти по закінченню терміну зберігання на депозитному рахунку, від реалізації майна, за яким власник, або уповноважена особа не звернулися до закінчення строків  зберігання, майна, поміщеного в режим відмови на користь держави, швидкопсувного майна на загальну суму 290,0 тис. грн. За рік Житомирська митниця передала органам Державної виконавчої служби конфіскованого майна на загальну суму 6161,5 тис. грн та безоплатно культурних цінностей на 26,3 тис. грн, а також автомобіль, вилучений в рахунок забезпечення сплати штрафу на суму 94,7 тис. грн. Знищиено медикаментів на суму 1900 грн», - повідомляє митниця.

У 2016 році Державна виконавча служба головного управління юстиції в Житомирській області перерахувала до Державного бюджету кошти від реалізації конфіскованого майна в сумі 368,2 тис. грн, а також кошти від розпорядження майном, вилученим в рахунок забезпечення штрафу в сумі 3,7 тис. грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2015 році Житомирська митниця заявила, що не має ніякого відношення до продажу «митного конфіскату» через магазини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі