Місто

Житомиряни розповіли, чим їм запам’яталися новорічні свята

18 January 2017, 14:19

Демонтаж головної ялинки з 17 січня проводять у Житомирі. З новорічного дерева зняли ілюмінацію та іграшки, а також демонтували гілки, тож лишилося тільки розібрати каркас. Втім, біля ялинки є достатньо охочих сфотографуватися на її фоні. Тетяна та Сергій Дзизенко приїхали з Овруча, вони поспішають зробити фото біля житомирської ялинки, бо вважають, що вона краща за ту, яка  встановлена у них в місті.

«Ми досі не бачили цю ялинку. Ми тільки приїхали, перший раз побачили і вирішили сфотографуватися. Красива, краща, ніж у нас. У нас в Овручі ялинка жива», - розповідає Тетяна Дзизенко.

Мешканці міста, які гуляють на майдані Корольова, розповідають, що новорічні свята минули для них непомітно, і діляться враженнями, що їм запам’яталося найбільше.

«Ми прийшли подивитися, як ялинку розбирають. Дуже все добре було, святково так. Ми ходили тут і на каруселях каталися, організація дуже хороша. Дід Мороз там був для хороших хлопчиків, для поганих», - розповідає Павло Кулик з маленьким внуком.

«Це чудовий новий рік 2017-й. Я ходила і фотографувалася біля льодових скульптур. Там був півник, янгол і 2017 рік. Дуже гарно зробили, тільки під новий рік їх зламали. Тому прикро дуже. Я читала, що зробили великий казан глінтвейну, я хотіла спробувати, але захворіла», - розповіла школярка Оксана Буханевич.

«Тут все непогано було обладнано, було достатньо цікаво, хоч я сюди і мало заходив. Ярмарок цікавий був, цікава ініціатива, що вночі ходить тролейбус. Єдине, що мені не подобається, це те, що погано прибирали сніг», - ділиться враженнями Леонід Тартасюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі