Суспільство

На «Кавунових дачах» під Житомиром відзначили Водохреще

20 January 2017, 09:56

Гострі відчуття, яскраві враження, український колорит і мальовнича природа – усе це чекало на людей, які відзначили Водохреще на «Кавунових дачах». Сміливці, які наважилися пірнути в ополонку, вірять, вода у цей день має цілющі властивості і може змити усі хвороби на цілий рік.

Гарний настрій і святковий спів гостям комплексу «Кавунові дачі» подарував Фольклорний гурт «Джерельце».

Колектив готельного комплексу «Україна» подбав про своїх гостей, тож після купання у крижаній воді на всіх охочих чекали смачні частування.

«Приготували шашлик, приготували куліш і приготували юшку з рибою. На свіжому повітрі, при такому святому дійстві. Все готуємо, щоб усім було смачно», – розповідає Сергій Войтенко.

«Сьогодні ми вперше з таким розмахом почали святкувати Водохреще на «Кавунових дачах». Попри мороз бачимо, що десятки людей приєдналися до цього святкування. Пригощаємо всіх і трав’яним чаєм, і глінтвейном, і юшкою. Підготувалися відповідально до цього. Також є де зігрітися, переодягнутися. Хочемо показати, що не тільки влітку «Кавунові дачі» запрошують гостей до відпочинку в альтанках, відпочинку в нашому готель-парку, а й взимку», – розповідає заступник директора КП Готельний комплекс «Україна» Юлія Куніцька.

У комплексі наголошують, на «Кавунових дачах» є всі необхідне для заміського відпочинку, а головне – сосновий ліс і чисте повітря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі