Події

У Бердичівському районі майже три години гасили палаючий будинок, виявили двох загиблих чоловіків

21 January 2017, 13:59

У Бердичівському районі під час ліквідації пожежі в приватній оселі рятувальники виявили двох загиблих чоловіків.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС у Житомирської області.

«21 січня о 05:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в с. Іванківці Бердичівського району. Як з’ясувалося, горіла покрівля дерев’яної оселі на площі 8 кв.м та одна з житлових кімнат. Керівником гасіння пожежі 39-го професійного пожежного поста було прийнято рішення залучити на допомогу вогнеборців 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини для підвозу води. О 06:50 пожежу локалізовано. В середині кімнати, де сталось займання, фахівці ДСНС виявили тіла двох загиблих чоловіків. Ними виявились власник оселі, 1961 року народження та його приятель, 1955 року народження. О 08:00 відбулася ліквідація. Вогнем знищено одну житлову кімнату та частково дах», - інформують рятувальники.

Загалом на ліквідації надзвичайної події працювало 7 чоловік особового складу та 2 пожежних автомобілі.

За попередніми даними загоряння сталося внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення – піч, у вище зазначеній кімнаті, була вся в тріщинах. Остаточна причина пожежі встановлюється фахівцями

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня у селі під Житомиром 10 рятувальників гасили пожежу в металевому торгівельному павільйоні.

Фото управління ДСНС

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі