Місто

Оперативна інформація по ситуації з отруєнням учнів у гімназії Житомира: дезінфекцію провели, 11 дітей ще в лікарні

22 January 2017, 10:25

Станом на ранок 22 січня в міській дитячій лікарні знаходяться 11 учнів Житомирської міської гімназії №23.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив заступник мера Матвій Хренов.

«Оперативна інформація станом на 9.00. В міській дитячій лікарні знаходиться 11 дітей. Вночі поступив учень 9 класу. Стан всіх дітей з позитивною динамікою. В гімназії вчора були проведені всі необхідні дезінфікуючі заходи, взяті проби та мазки. Сьогодні буде проводитись генеральне прибирання», - написав заступник мера.

В коментарі Житомир.info Матвій Хренов уточнив, що в понеділок, 23 січня, заняття в гімназії проводитись не будуть.

«Гімназія буде закрита в понеділок – будуть завершувати генеральне прибирання, а у вівторок, 24 січня, діти вже можуть виходити на навчання, але їдальня буде закрита до з’ясування причин отруєння», - сказав Матвій Хренов.

Як повідомляв Житомир.info,станом на ранок 21 січня 13 учнів різних класів Житомирської міської гуманітарної гімназії №23 госпіталізовані з ознаками харчового отруєння. Міська влада спочатку хотіла з понеділка, 23 січня, закрити лише їдальню навчального, але згодом з’ясувалося, що зафіксовані випадки отруєння дітей, які не харчувались в їдальні, тому всю гімназію закривають на дезінфекцію. Житомирською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про порушення санітарних правил і норм щодо запобігання масовим отруєнням у місцевій гімназії, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 325 КК України.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі