Політика

Концертом Натаніки в Житомирі відзначили 20-річчя «Аграрної партії України»

23 January 2017, 10:30

Святковим концертом відомої української співачки Натаніки відзначили 20-річчя Аграрної партії у Житомирі. З нагоди ювілею в приміщенні житомирського драмтеатру зібрались аграрії Житомира та області. За словами голови обласної організації «Аграрної партії України» Віктора Козіна, за 20 років партія пройшла важкий шлях.

«Хочу сказати, що за ці 20 років партія пройшла, можна сказати, тернистий, нелегкий шлях, тому що були різні періоди у становленні, розвитку «Аграрної партії України». І буквально з приходом нового лідера Скоцика Віталія Євстафійовича, а це трохи більше трьох років, відколи він лідер нашої партії, в «Аграрній партії» все змінилось докорінно. І за ці три роки, на мою думку, зроблено більше, ніж за ті роки, які пройшла «Аграрна партія», будучи політичною силою», - розповідає голова обласної організації «Аграрної партії України» Віктор Козін.

Житомиряни, які прийшли на концерт з нагоди 20-річчя «Аграрної партії», кажуть: вирішили зарядитись позитивними емоціями від виступу відомої української співачки, а дехто з гостей вже не вперше відвідує подібні заходи.

«Прийшли познайомитися з артисткою, підтримати «Аграрну партію». Ми вже не перший раз подібних заходах, ми їм дуже вдячні. І бажаємо успіху і процвітання всім аграріям», - каже житомирянка Катерина.

«Мої діти тут сьогодні будуть танцювати разом із Натанікою, тому ми беремо таку опосередковану участь у концерті, вони будуть підтанцьовувати. Тому батьки, звичайно мають бути тут. Це по-перше, а по-друге це зірка, артистка, дуже добре, що вона в Житомирі. Хочеться подивитись і поаплодувати, зарядитись добрим настроєм на вечір», - розповідає житомирянка Олена.

Сама співачка перед виступом каже: щиро радіє тому, що приїхала до Житомира. Тим паче, привід неабиякий.

«Рада дуже, що приїхала нарешті в Житомир. Я люблю публіку, яка збирається на концертах в Житомирі. Але ви знаєте, люблю, це мало буде сказано. Сьогодні я сподіваюся, що почую її. Я для цього буду робити все, тому що сьогодні дійсно святковий день. Ми продовжуємо святкувати двадцятиріччя чудової партії, це «Аграрна партія України», яка як для мене - це зразок того, що повинні робити люди для нашої країни, для того, щоб ми жили добре, мирно і благополучно. І це шлях в Європу», - вважає співачка Натаніка.

Під час концертної програми співачка виконала для житомирських глядачів популярні хіти, а також зробила сюрприз для своїх шанувальників і презентувала на сцені драмтеатру кілька нових пісень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі