Місто

«Ланселот» від Mister.Am – для справжніх лицарів і дам

23 January 2017, 12:40

Приївся холодець? Набридло олів’є і мандарини чомусь не радують око, а після новорічних свят вигляд каструльок на плиті викликає відчайдушне бажання погуляти?

Не впадайте у відчай!

Адже, як кажуть британці, різноманітність – сіль життя, а Mister.Am завжди допоможе його полегшити та зробити ще яскравішим. Чудовий «реактивний» всеукраїнський сервіс замовлення та доставки їжі Mister.Am, який вже встиг зарекомендувати себе як корисний, пунктуальний та надійний помічник, готовий привнести нотку розмаїття у будь-яку компанію. Не вірите, що сервіс дійсно «реактивний» – перевірте! Середній час доставки страви складає лише 40 хвилин – 40 безтурботних хвилин блаженно відпочинку та релаксу, а не хаотичної біготні від духовки до салатниці.

Тому хочемо поділитися хорошими новинами з усіма гурманами: нашого полку прибуло! Відсьогодні до кращих закладів міста, з якими співпрацює Mister.Am, приєднався харизматичний, по справжньому чоловічий паб «Ланселот».

Розмір порцій у «Ланселоті» суто чоловічий, ціни демократичні, а смакові властивості страв давно забезпечили невеличкому закладу на Крошні численну аудиторію прихильників з усього міста.

Девіз пабу: «У нас навіть пательні з яйцями»! «Пательні з яйцями» – це все, що потрібно справжньому чоловіку, щоб вгамувати голод в одній великій пательні. Є варіанти на будь-який смак! Пательня з куркою, свининою, підчеревиною, беконом, мисливськими чи мюнхенськими ковбасками… Для вибагливих гурманів «Ланселот» також пропонує  новинки – пательні «Винос мізку» з телячими мізками, та «Іспанську» пательню. Бургери, хачапурі, піци, банош, запечена свина рулька, перші страви, салати, пельмені, вареники, деруни та вражаючі порції прийдуться до смаку сильним чоловікам, а легкі та витончені салати, наприклад, з крем-супом із шампіньонів завоюють тендітні жіночі серця.

Також паб пропонує великий вибір закусок, піцу, гідний асортимент м'ясних і рибних страв. Окремо варто відзначити стейки зі спеціальної, витриманої яловичини. Соковитий «Ріб-Ай», та король стейків, неперевершений «Портерхаус» вагою до 1 кг перетворять ваш домашній обід чи вечерю на справжнє свято! Замовити цю смакоту можна за адресою: http://misteram.com.ua/zhytomyr/lanselot та інші апетитні страви на сайті. Досить сидіти голодним – зроби замовлення на сайті Mister.Am прямо зараз!

Завжди будьте в курсі новинок та дізнавайтеся більше з наших соціальних мереж:

· https://www.facebook.com/mister.am.zhytomyr/

· https://vk.com/misteram_zhytomyr

·  https://www.instagram.com/mister.am.zhytomyr/

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі