Події

У селі Житомирської області поховають 19-річну дівчину, яка стрибнула з мосту на залізничні колії

23 January 2017, 13:46

У ніч на неділю, 22 січня, стрибнула з мосту і не вижила 19-річна жителька села Білилівка Ружинського району Житомирської області.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

Люди кажуть, що це самогубство.

«18 січня у дівчини був день народження, але його компанія відзначала дещо пізніше, цими вихідними. Молоді люди відсвяткували подію в одному з розважальних закладів села, а потім пішли на міст над залізницею. Розповідають, начебто під час святкування дівчина дізналася, що хлопець, якого вона любить, до неї байдужий. Близько 3 години ночі іменинниця викинулася з мосту на залізничні колії», - розповіли сайту місцеві жителі.

За інформацією односельчан, ховатимуть дівчину 24 січня. 

В головному управлінні Нацполіції в Житомирській області факт самогубства підтвердили.

«Дійсно, 22 січня близько 5.30 до Ружинського райвідділу поліції надійшло повідомлення про те, що на автомобільному мосту автодороги Кременець-Біла Церква поблизу села Білилівка покінчила життя самогубством, упавши з цього мосту, місцева жителька 1998 року народження. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група, тіло дівчини направлено на експертизу для встановлення причин смерті. Тривають відповідні перевірки», - розповіли у відділі комунікацій

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно в селі Гульск Новоград-Волинського району Житомирської області з мосту в річку Случ впала дівчина, але відбулася переломами.

. Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі