Події

Пасажири маршрутки Житомир-Сонячне, з якої випав і загинув чоловік, кажуть: двері й раніше відчинялися самі

23 January 2017, 18:32

23 січня 67-річний чоловік випав із приміської маршрутки №110 у селі Сонячне Житомирського району і від отриманих травм загинув. Жителі села розповідають, що під час руху автобуса двері раптово відкрилися, один з пасажирів випав на дорогу.

«Просто він приготувався до виходу, маршрутка не доїхала до зупинки, і двері самі відкрилися якимось чином», - розповідає очевидець трагедії.

У той же час мешканці села, які користуються цією маршруткою, упевнені: це сталося через переповненість автобуса і несправність дверей.

«Ця зелененька 110 – тут самі двері відкривалися. Їдемо – самі відкрилися. Водій зупиняється, нас закриває, тоді ми тільки зсередини могли відкритися. Це не вперше. Скільки разів їхала ця зелененька маршрутка – самі двері відкривалися. Так що тут водій 100% нічого не винний. Які ці маршрутки? Забиті, нас заштовхують люди і силою двері закривають. Оце ми так їдемо», - розповідає інша жителька села.

Водій маршрутки не коментував подію, пославшись на погане самопочуття. Обставини трагедії нині з’ясовують правоохоронці.

Як повідомляв Житомир.info, поліція розпочала досудове розслідування за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі