Місто

Гральним закладам у Житомирі не дозволили працювати цілодобово

24 January 2017, 12:16

На засіданні виконкому суб’єктам торгівлі, закладам ресторанного господарства та сфери послуг дозволили працювати на території міста Житомира з 08:00 до 22:00.

За таке рішення 24 січня проголосували всі 18 присутніх членів виконкому.  

«До нас надійшли листи-заяви від 13 суб’єктів господарської діяльності щодо встановлення режиму роботи у нічний час. До проекту рішення внесено пункт щодо рекомендацій суб'єктам господарювання забезпечити систему відеоспостереження», - сказав директор департаменту економічного розвитку Житомирської міської ради Микола Костриця.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин запропонував доповнити проект рішення ще кількома адресами і для всіх суб'єктів встановити режим роботи з 08:00 до 22:00.

На засідання прийшли також житомиряни, котрі, зокрема, виступають проти цілодобової роботи лотомаркету по вулиці Великій Бердичівській, 67, що знаходиться між аптекою та кафе «Sharikava». Близько року, відтоді як працює лотомаркет, мешканка будинку Людмила Зубрійчук десятки разів зверталася по поліції.

Нагадаємо, на виконком виносилося питання дозволу цілодобового режиму роботи 13 закладам, у тому числі вісьмом «лотереям».

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, на засіданні 24 січня виконком розглядає питання роботи кафе та крамниць у нічний час та скарги житомирян.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі