Місто

Житомирські копи склали протокол на водія авто, яке перекрило проїзд до шпиталю

24 January 2017, 16:12

23 січня працівники патрульної поліції виписали постанову за порушення правил дорожнього руху водієві Mercedes, який припаркувався навпроти виїзду з Житомирського шпиталю на вул. Фещенка-Чопівського.

Про це 24 січня повідомила патрульна поліція на своїй сторінці у Facebook.

«23 січня, близько 11 години, патрульні отримали виклик від чергового військового шпиталю відносно того, що автомобіль, припаркований на узбіччі по вулиці Фещенка-Чопівського, значно перешкоджає руху транспортних засобів. Прибувши на місце, патрульні виявили авто Mercedes, що було припарковане з порушенням правил дорожнього руху та заважало кареті швидкої виїхати з території шпиталю. Дочекавшись водія, патрульні перевірили документи і в присутності порушника на місці виписали постанову за порушення підпункту 15.9 «и» ПДР (зупинка-стоянка ближче 10 метрів від виїздів з прилеглої території)», - написала прес-служба поліції.

Примітно, що водій автомобіля намагався тиснути на копів, наголошуючи, що він був у комісії, яка «вибирала» поліцейських. Ось як про це написала прес-служба патрульної поліції:

«Я сам був в комісії, вас вибирав», - сказав порушник правил дорожнього руху. «Я сам вас обирав», - повторив громадянин. «Ви обирали нас, щоб ми чітко виконували свої службові обов’язки», - відповів патрульний і розпочав розгляд справи».

У прес-службі патрульної поліції Житомира уточнили, що, зі слів порушника, він був членом атестаційної комісії під час набору до нової поліції.

Згідно зі ст. 122. «Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху» Кодексу України про адміністративні правопорушення, водієві загрожує штраф у розмірі 255 гривень, - розповіли Житомир.info у прес-службі.

Нагадаємо, житомирська патрульна поліція розробила шаблон звернення до водіїв з проханням не заважати роботі снігоприбиральної техніки і не паркуватися на узбіччях.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2016 року житомирські патрульні хотіли забрати припарковане авто на евакуаторі, але не встигли.

Фото патрульної поліції 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі