Влада

Мер Житомира прийняв естафету і збирається віджатися 22 рази

25 January 2017, 12:55

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин прийняв виклик від міського голови Миколаєва та найближчим часом збирається віджатися 22 рази в рамках естафети «22pushupchallenge» на підтримку ветеранів АТО.

Про це Сергій Сухомлин повідомив журналістам 25 січня.

«Особисто мені естафету передав мер Миколаєва, тому думаю у найближчий час мені доведеться виконати певні вправи та передати її (естафету) комусь іншому», – сказав мер Житомира.

При цьому Сергій Сухомлин зазначив, що може відповідати тільки за себе, а відтак не зобов’язуватиме у примусовому порядку своїх заступників долучитися до естафети «22pushupchallenge».

Як повідомляв Житомир.info, 20 січня департамент патрульної поліції прийняв естафету «22pushupchallenge» від 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, що базується у місті Миколаїв на підтримку воїнів, які повернулися з зони бойових дій зі сходу України: 22 патрульних віджалися 22 рази на плацу управління патрульної поліції у місті Житомирі. Згодом, 21 січня, на YouTube-каналі «Військове телебачення України» опублікували відео, на якому до естафети приєдналося командування ВДВ, яке дислокується у Житомирі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі