Події

Житомирські копи вдягнули кайданки на таксиста, який намагався втекти після ДТП

26 January 2017, 17:13

У Житомирі на перехресті вулиць Східної та Грушевського сталася ДТП за участю автомобілів Opel і Peugeot Partner. При цьому водій автомобіля Opel, будучи напідпитку, намагався втекти від патрульних поліцейських.

Про це Житомир.info повідомили читачі.

«На перехресті вулиць Східної та Грушевського сталася ДТП за участю автомобілів Opel і Peugeot Partner. Opel– це машина служби таксі 460202. Водій Opel тікав від патрульних і чинив опір», – розповів очевидець ДТП, житомирянин Олексій.

Інформацію про ДТП Житомир.info підтвердила прес-офіцер патрульної поліції міста Житомира Діна Корчевна, уточнивши, що водій Opel, ймовірно, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«Близько 15:30 автомобіль Opel, зі слів очевидців, рухався на заборонене «червоне» із ТРЦ «Глобал UA» по вулиці Київській від площі. Зі Східної на «зелене» довзоляюче рухався Peugeot Partner. У результаті Opel порушив правила дорожнього руху, спричинив ДТП, без потерпілих. Водій автомобіля Opel є таксистом, при спілкування були встановлені ознаки алкогольного сп’яніння. Але він відмовився пройти освідування – патрульні склали протокол за статтею 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Керування автотранспортом у стані алкогольного сп’яніння». Наразі він відсторонений від керування транспортним засобом. Патрульні приїхали на місце ДТП вчасно, водій Opel почав тікати з місця пригоди. Патрульні наздогнати водія, застосували кайданки, оскільки він чинив опір», – прокоментувала Корчевна.

Як повідомляв Житомир.info, вночі 23 грудня 2016 року у Житомирі по вулиці Шевченка патрульні поліцейські зупинили автомобіль КІА за порушення правил дорожнього руху. Водієм машини виявився п’яний капітан Держприкордонслужби, який намагався втекти від правоохоронців. Зрештою, патрульні його спіймали і доправили до міського відділку поліції.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі