Економіка

На пільгове молодіжне кредитування у Житомирській області в 2017 році виділять більше грошей з місцевих бюджетів

30 January 2017, 10:34

У Житомирській області органи самоврядування передбачили у місцевих бюджетах на 2017 рік кошти на пільгове молодіжне кредитування в обсязі понад 2,1 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Держмолодьжитла з посиланням на директора Житомирського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Павло Шестопалов.

«Павло Шестопалов наголосив, що місцева влада Житомирського краю вже багато років ефективно співпрацює з регіональним управлінням Держмолодьжитла і спрямовує кошти власних бюджетів на пільгове житлове кредитування молоді. Так, в минулому році у місцевих бюджетах на забезпечення молоді житлом було передбачено майже 1,99 млн грн. У цьому році на пільгові кредити органи місцевої влади Житомирщини передбачили більше коштів», - йдеться у повідомленні.

За словами директор Житомирського регіонального управління Фонду, на 2017 рік на пільгове молодіжне кредитування кошти передбачені у міському бюджеті Житомира у розмірі майже 1,2 млн грн., у бюджеті Житомирської області – майже 1 млн грн. Також у поточному році пільгове кредитування молоді можливе і за рахунок власних коштів Держмолодьжитла.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2016 року до Переліку об’єктів житлового будівництва, на будівництво (реконструкцію) житла у яких можуть спрямовуватись кредитні ресурси був включений «Двосекційний десятиповерховий житловий будинок з вбудовано-прибудованими громадськими приміщеннями (шоста черга будівництва)», за будівельною адресою м. Житомир, вул. Вітрука, 6.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі