Влада

Семенець і Пучича виключили з Координаційної ради впровадження бюджету участі в Житомирі

30 January 2017, 17:42

Зі складу Координаційної ради з впровадження бюджету участі (громадського бюджету) в місті Житомирі виключили першого заступника мера Олексія Ясюнецького, громадського активіста Владислава Пучича та регіонального консультанта з питань бюджету АМУ Галину Семенець.

Розпорядження про затвердження нового складу Координаційної ради мер Сергій Сухомлин підписав 20 січня.

«Відповідно до Положення про бюджет участі (громадський бюджет) в місті Житомирі, затвердженого рішенням Житомирської міської ради від 16.06.2016 № 244, статті 9 та пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» внести зміни до складу Координаційної ради  з впровадження бюджету участі (громадського бюджету) в місті Житомирі, згідно з додатком. Вважати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 31.05.2016 року № 430 «Про про створення Координаційної ради  з впровадження бюджету участі (громадського бюджету) в місті Житомирі», - зазначається у документі, який 30 січня опублікований на сайті міської ради.

Склад Координаційної ради, затверджений 31.05.2016

Оновлений склад Коррдинаційної ради

У положенні про Координаційну раду зазначається, що вона затверджується на термін два роки з моменту підписання розпорядження Житомирським міським головою, припинення членства в Координаційній раді здійснюється за власним бажанням або колегіальним рішенням з можливою рекомендацією нового члена.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у Житомирі вперше голосування обирали проекти, які будуть реалізовані за кошти бюджету участі. У конкурсі брали участь 56 проектних пропозицій, з яких обрали 11 проектів для реалізації в 2017 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі