Суспільство

В Житомирській області будуть визначати найкращого благодійника

31 January 2017, 10:17

В Житомирській області стартував регіональний етап національного конкурсу «Благодійна Україна», який багато років поспіль проводить Асоціація Благодійників України.

Про це повідомляє сайт облдержадміністрації.

«Мета конкурсу – розвиток благодійництва в Україні. На сьогодні це єдиний діючий проект з відзначення кращих благодійників. Для участі необхідно заповнити заявку та разом із додатковими матеріалами надіслати до 19 лютого 2017 року на адресу konkurs.blago@gmail.com. Додані до заявки оцифровані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи), можуть позитивно вплинути на кінцеву оцінку конкурсної заявки та визначення переможця і лауреатів конкурсу», - йдеться у повідомленні.

Національна експертна рада конкурсу за результатом оцінювання заявок номінантів визначить переможців і лауреатів «Благодійної України», вшанування яких відзнакою «Ангел добра» і дипломами відповідно відбудеться на урочистій церемонії «Благодійна Житомирщина-2016» та на головній церемонії в Києві.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року дипломи конкурсу «Благодійна Україна-2015» отримали кілька представників Житомирської області, зокрема, на церемонії у Києві були присутні: Олена Розенблат, яка представляла ПАТ «Фаворит Компані»; засновники благодійного фонду «Народна поміч» Наталія Чиж (секретар Житомирської міської ради) та Олександр Таргонський.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі