Події

У Житомирському районі затримали 3 чоловіків, які під виглядом купівлі викрали автомобіль

2 February 2017, 15:22

2 лютого уночі до Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем. На околиці райцентру троє молодиків, імітуючи купівлю авто, силоміць відібрали його у власника. Поліцейські у ході спеціальних заходів затримали транспортний засіб у Житомирському районі разом з підозрюваними.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Молодики переконали 24-річного власника «Ауді А4», що хочуть придбати авто. Однак на призначеній зустрічі під час огляду машини пирснули в обличчя заявникові сльозогінним газом і, допоки той оговтався, поїхали геть. Після повідомлення про подію в області було введено спеціальні заходи та орієнтовано усі служби поліції на затримання двох транспортних засобів – угнаного «Ауді» та «Mitsubishi Lancer», на якому приїхали псевдо покупці», - йдеться у повідомленні.

«Наша мобільна група інспекторів з безпеки дорожнього руху Управління превентивної діяльності затримали обидва автомобілі у с. Оліївці Житомирського району за годину після надходження повідомлення про незаконне заволодіння. За кермом «Ауді» перебував 23-річний киянин, в іншому авто водієм виявився 22-річний столичний студент, а пасажиром - його одноліток з Чернігівської області», - розповів заступник начальника ГУНП Артем Лисогор.

Зазначені транспортні засоби разом із затриманими були доставлені до Коростенського відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Нині за вказаним фактом проводиться досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня у Житомирі з двору на вулиці Чорновола викрали автомобіль Lexus LX 570.

Фото ГУНП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі