Події

До Житомирської райлікарні госпіталізували селянина з обмороженням стоп і пальців руки

6 February 2017, 10:29

До Житомирської районної лікарні 5 лютого з обмороження обох стоп і пальців правої руки госпіталізували 52-річного чоловіка.

Про це Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Холодна погода продовжує завдавати клопоту нашим землякам. Так, учора, 5 лютого, до терапевтичного відділення Житомирської районної лікарні з діагнозом: обмороження обох стоп та пальців правої верхньої кінцівки, госпіталізовано 52-річного жителя одного із сіл району. «Всьому вина – оковита. Чоловік наразі перебуває в лікарні. Його стан середньої важкості», – повідомили в райдержадміністрації. Тому за умов низьких температур, рекомендуємо подбати про теплий та зручний одяг і взуття. А найголовніше – не вживати спиртних напоїв. Як свідчить статистика, до групи ризику, насамперед, належать особи, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння!» – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня до травматологічного відділення Андрушівської районної лікарні з діагнозом обмороження обох стоп потрапила жителька Київської області.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі