Влада

В ОДА визначилися з тимчасовим перевізником на маршруті «Житомир-Сонячне»

6 February 2017, 12:09

Протягом наступних трьох місяців приміський маршрут № 110 «Житомир – Сонячне – Соколовський масив» обслуговуватиме новий перевізник – автопідприємство ТОВ «САВ-Транс».

Про це повідомляють на сайті Житомирської облдержадміністрації.

«Із сьогоднішнього дня, 6 лютого, приміський маршрут № 110 «Житомир – Сонячне – Соколовський масив» обслуговує новий перевізник. Він був змінений за дорученням голови ОДА Ігоря Гундича – після розірвання договору із попереднім перевізником. Тепер упродовж 3 місяців, згідно тимчасового договору, перевозитиме пасажирів на маршруті №110 автопідприємство ТОВ «САВ-Транс». Всього на маршруті задіяно 7 автобусів марок ПАЗ та I-VAN із пасажиромісткістю 30 та 22 місць для сидіння», – йдеться у повідомленні.

Прес-служба ОДА також уточнює, що 6 лютого маршрут перевірили представники управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА розірвало угоду з перевізником маршруту «Житомир-Сонячне», на якому 23 січня загинув пасажир. Пасажири розповідали, що в маршрутці Житомир-Сонячне й раніше самі відчинялися двері.

Фото з сайту Житомирської ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі