Події

З початку року в Житомирській області від переохолодження померли 4 особи та 17 постраждали

7 February 2017, 10:30

У Черняхівському районі через обмороження чоловік потрапив на лікарняне ліжко, загалом в області від переохолодження померли 4 особи та 17 постраждали.

Про це Житомир.info повідомив головний спеціаліст управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«З початку нинішнього року від переохолодження померло вже 4 людей та постраждали 17 осіб. Чергове нещастя сталося 5 лютого в селі Троковичі Черняхівського району. До травматологічного відділення райлікарні з діагнозом: відмороження обох стоп госпіталізовано місцевого мешканця 1961 року народження. Нині чоловік ще перебуває в лікарні. Стан хворого нормалізувався. Зважаючи на це, вкотре закликаємо усіх мешканців області тепло одягатися та довго не перебувати на морозі. До речі, найчастіше переохолоджуються люди, які зловживають спиртними напоями», - повідомив Микола Мінчук.

Нагадаємо, у Житомирській області 7 та 8 лютого очікуються посилення морозів та легкі снігопади: людям не радять тримати руки в кишенях та «зігріватися» спиртним.

Як повідомляв Житомир.info, до Житомирської районної лікарні 5 лютого з обмороження обох стоп і пальців правої руки госпіталізували 52-річного чоловіка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі