Україна

В Україні новий голова Національної поліції

8 February 2017, 13:11

Ним став генерал поліції третього рангу Сергій Князєв, який до цього очолював Департамент карного розшуку. Відповідне рішення було підтримано членами Уряду сьогодні, 8 лютого.

«Я сподіваюсь, що Сергій  Князєв, маючи досвід роботи «на землі», високий особистий авторитет, зарядженість на реформи, відмінний послужний список в карному розшуку та справжній бойовий досвід є найкращою кандидатурою на Голову Нацполіції», – повідомив Арсен Аваков.

Додавши, що останні три роки Сергій Князєв працював в складних з криміногенної точки зору областях: очолював області управління поліції в Закарпатській, Рівненській, Київській та Донецькій областях. Загалом 28 років працює в правоохоронних органах та пройшов шлях від оперуповноваженого в Білій Церкві до керівника кримінальної поліції в Київській області. Кандидат юридичних наук. У грудні 2014 року був нагороджений Орденом Данила Галицького за мужність та героїзм, проявлені при захисті суверенітету і територіальної цілісності України

Своєю чергою Сергій Князєв висловив вдячність за довіру.

«Для мене водночас і честь, і виклик очолити новостворену Національну поліцію України у такий надскладний період у житті держави. І я готовий взяти на себе цю відповідальність», – зазначив він.

За словами нового керівника Нацполіції,  непримиренна боротьба зі злочинністю та продовження реформ - основні завдання, які постають перед правоохоронним відомством.

«Ми повинні показати результати, за які не буде соромно та якими будуть пишатися країна і громадяни. На вулицях має запанувати спокій. Українці повинні відчувати себе у безпеці у власних оселях. Переконаний, що ми впораємося  із усіма викликами, які нам сьогодні кидає і внутрішній кримінал, і зовнішній агресор. Поліція для суспільства, а не навпаки. «Служити і захищати» - девіз нашої роботи», – підкреслив Сергій Князєв.

Департамент комунікації МВС України

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі