Влада

Влада пообіцяла житомирським афганцям три квартири за бюджетні гроші

8 February 2017, 15:22

 8 лютого під час зустрічі з афганцями мер Житомира Сергій Сухомлин пообіцяв, що вже 15 лютого троє з них отримають оглядові ордери на квартири.

Про це 8 лютого повідомила прес-служба Житомирської міської ради. 

«Житомирський міський голова Сергій Сухомлин зустрівся з представниками міської спілки афганців. Зустріч відбулась напередодні 28-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану. Міський голова зауважив, що у 2017 році з міського бюджету виділені кошти на придбання трьох квартир для інвалідів війни з числа воїнів-інтернаціоналістів. Оглядові ордери будуть вручені на найближчому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради, що відбудеться 15 лютого», - інформує прес-служба.

«Сьогоднішня зустріч проходить на фоні неоголошеної війни, що триває в Україні вже три роки. Не дивлячись на те, що зараз ми приділяємо більшу увагу учасникам АТО та їх проблемам, ми не повинні забувати тих людей, які 30 років тому так само воювали за нашу державу», – цитує Сергія Сухомлина прес-служба мерії.

На зустрічі обговорили подальші напрямки співпраці міської влади та Житомирської спілки воїнів-інтернаціоналістів, афганці подякували міському голові за тісну співпрацю та його позицію у вирішенні їхніх проблем.

Також мерія повідомляє, що члени афганської спілки були нагороджені грамотами виконавчого комітету Житомирської міської ради. З нагоди відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану грамотами нагородили:

Богдана Бабинського – полковника запасу, учасника бойових дій у Афганістані,

Миколу Дехтяренка – учасника бойових дій у Афганістані,

Петра Зембицького – учасника бойових дій у Афганістані,

Валентина Романчука – учасника бойових дій у Афганістані,

Юрія Мостовича – учасника бойових дій у Афганістані,

Наталю Ковальчук – вдову учасника бойових дій у Афганістані.

Як повідомляв Житомир.info, 6 лютого Сухомлин підписав розпорядження про виділення з бюджету 2400 гривень для грошових винагород афганцям та ветеранам.

Фото прес-служби мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі