Суспільство

У райцентрі Житомирської області через низьку активність людей припинила існування волонтерська група

9 February 2017, 12:10

Група волонтерів з Баранівського району Житомирської області під назвою «Побратим» припинила своє існування у зв’язку з низькою активністю громадян.

Про це з посиланням на координаторів групи «Побратим» повідомляє сайт місто Баранівка.

«Група підприємців-однодумців Баранівського району «Побратим» припинила своє існування у зв’язку з низькою активністю громадян. Але це не означає, що припиниться допомога воїнам АТО. Активні члени групи продовжують надавати допомогу, але вже самостійно», - повідомляє сайт.

Всього за 2014-2016 роки силами небайдужих громадян було зібрано 230 тисяч гривень. За ці кошти було придбано 3 автомобіля (для 90-го батальйону, 10-го батальону тероборони та 1-го батальйону 14-ї бригади), відреставровано кунг та автобаню, придбано тепловізор, лазерний дальномір, генератори, акумуляторні батареї, форма та інші необхідні речі, - інформує видання. На зібрані волонтерами кошти було встановлено пам’ятник Віталію Гасюку, який героїчно загинув в Донецькому аеропорту. Також надавалась допомога пораненим, та дітям воїнів АТО.

«Група «Побратим» вдячна всім, хто брав участь у допомозі та зборі коштів і цим самим допоміг вистояти Воїнам в скрутну хвилину. Ми обов’язково переможемо! Слава Україні!», - йдеться у повідомленні координаторів групи.

Звіт про роботу волонтерської групи "Побратим" за 2014-2016 роки можна переглянути за посиланням

Як повідомляв Житомир.info, житомирські волонтери обурені масовою допомогою мирному населенню Авдіївки в той час, коли українські бійці в окопах не мають найнеобхідніших речей та обладнання.

Фото з сайту місто Баранівка

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі