Місто

Військовослужбовець привітав свою дружину-житомирянку із зони АТО та замовив для неї солодощі в кав’ярні

9 February 2017, 15:25

Романтичний подарунок для своєї дружини Анни з Житомира вирішив влаштувати військовослужбовець Віктор, який зараз перебуває в зоні АТО.

Окрім відеозвернення, яке записав чоловік, він замовив у житомирській «Львівській майстерні шоколаду» солодкий подарунок для своєї коханої та попросив персонал передати все їй. Привітання військового опублікувала на своїй сторінці у Facebook житомирянка Тетяна Парфентієва.

«Він та Вона... Яка б між ними відстань не була, кохання здатне долати відстані та перешкоди. І війна робить емоцію більш живою, а ЇЇ більш сильною.

- Ми 27 років разом і я хочу привітати свою Анну, можна я запрошу її на каву? І знаєте, столик має бути отой – ліворуч, біля входу, ми любили сидіти за ним в іншому житті, до війни... Вона п'є каву з молоком і обожнює цукерки з чорносливом... А ще, коли вона прийде, покажіть їй це відео (я скину на телефон), нехай буде сюрприз...

- Ви хочете це до Дня закоханих?

- Ні, зараз, у нашої любові немає дати...

Рівно о 17:00 до кав'ярні зайшла Анна. Принесли каву, цукерки і серце з написом «Кохаю, Віктор». Очі стали вологі і раптом з екрана телевізора її Віктор у військовій формі з автоматом освідчується у коханні їй, дітям, Україні і запевняє, що неодмінно повернеться з перемогою. Всі плескають в долоні і персонал і гості. Завіса?», - написала Тетяна Парфентієва.

Також Тетяна Парфентієва уточнила, що Віктор раніше воював в АТО в 95-й бригаді, а зараз перейшов у 50-ту й ремонтує техніку.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до Дня закоханих хочуть організувати аукціон, а у Новограді-Волинському – масштабний флешмоб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі