Влада

Гундич прокоментував чутки про звільнення ще трьох начальників управлінь Житомирської ОДА

10 February 2017, 15:00

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич не підтвердив інформацію про звільнення начальника управління охорони здоров’я Олександра Торбаса, а також директора департаменту фінансів Ганни Ємченко та начальника управління сім’ї, молоді та спорту Світлани Гресь.

Про це губернатор повідомив у коментарі Житомир.info 10 лютого.

«Немає у мене поки інформації про те, що Олександр Торбас писав заяву на звільнення – він просто йде у відпустку на 10 днів. Із інших начальників управлінь теж поки ніхто нічого (заяв на звільнення, – ред.) не написав. Зокрема не звільнятиметься директор департаменту фінансів Ганна Ємченко. І про Світлану Гресь (начальник управління сім’ї, молоді та спорту, – ред.), я думаю, що це теж поки тільки чутки, але поки що», – сказав Гундич.

Нагадаємо, 3 лютого під час звітної прес-конференції «100 днів від Указу» губернатор наголосив, що не задоволений роботою ряду працівників ОДА, а тому планує кадрові зміни у структурних підрозділах. А перед цим, 1 лютого, на брифінгу він зазначав, що найближчим часом керівний склад облдержадміністрації оновиться на 40%.

Як повідомляв Житомир.info, 27 січня голова Житомирської ОДА підписав розпорядження про звільнення двох керівників структурних підрозділів – начальника управління екології та природних ресурсів Вадима Войцешука та директора департаменту праці та соціального захисту населення Галини Корінної.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі