Місто

Втілити мрію про народження довгоочікуваної дитини допоможе медичний центр «Мати і дитина»

10 February 2017, 15:35

Безпліддям в Україні страждає приблизно кожна п’ята пара. Найбільш частою причиною в нашій країні стає один із видів жіночого безпліддя – непрохідність маткових труб. Сучасна медицина знайшла ефективний метод вирішення цієї неприємної проблеми – процедуру екстракорпорального запліднення або ЕКЗ.

«Суть методики полягає у стимуляції овуляції спеціальними препаратами, забір яйцеклітин, запліднення їх ембріологами у лабораторних умовах та вирощування ембріонів до 5 днів. Потім вони переносяться жінці у матку. Власне, на себе ми перебираємо роботу маточної труби, яка в силу певних обставин не може виконувати свою функцію», - зазначає завідуюча медичного центру «Мати і дитина» у м. Житомир Анастасія Нікітіна.

Згідно статистики, щорічно в Україні проводиться близько десяти тисяч циклів ЕКЗ, в результаті яких народжуються 2,5 тисячі дітей.

«Ми розуміємо ситуацію в країні і тому періодично робимо акції на програми ЕКЗ. Ось зараз ми пропонуємо знижену ціну на проходження програми ЕКЗ. Акційна пропозиція діє з 6 по 21 лютого під назвою «Валентинка». Є два варіанти програми в залежності від віку жінки та необхідних препаратів для стимуляції», - говорить лікар.

В програму входять: консультація лікаря-репродуктолога, лікаря-уролога, контрольована стимуляція овуляції разом із препаратами, трансвагинальна аспірація, ІКСІ (інтроцитоплазматичне введення сперматозоїдів), культивування ембріонів, їх перенос в жіночий організм, діагностика вагітності та підтримка препаратами після переносу ембріона у матку.

Крім того, Житомирська філія медичного центру «Мати і дитина» пропонує перелік інших послуг: генетичний аналіз всіх ембріонів, внутрішньоматкову інсемінацію, аналіз сперми, різноманітні донорські програми тощо.

За додатковою інформацію звертайтесь за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 46, медичний центр «Мати і дитина» або за телефоном 0-800-504-205.  

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі