Місто

У Житомирі біля кінотеатру «Жовтень» 14 лютого відбудеться акція «В серці живе любов»

12 February 2017, 10:10

14 лютого у центрі міста Житомира на майданчику біля кінотеатру «Жовтень» з 12.00 до 14.00 години відбудеться інформаційно-просвітницька, соціально-оздоровча мистецька акція «В серці живе любов», яка присвячена Дню святого Валентина – дню усіх закоханих.

Про це пише сайт управління охорони здоров’я Житомирської ОДА.

«За сприяння неурядової організації «Перспектива» біля кінотеатру «Жовтень» буде встановлена мобільна (пересувна) амбулаторія з безкоштовного  консультування і тестування на ВІЛ та інші небезпечні інфекції швидкими тестами. Безкоштовні тести надасть БФ «Нехай твоє серце б’ється» та «Клініка дружня до молоді». Крім того, усі бажаючі зможуть проконсультуватися у фахівців обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної ради та «Клініки дружньої до молоді» міста Житомира з питань запобігання ризикованої поведінки і безпечних статевих стосунків та отримати безкоштовно засоби захисту. Силами команди організаторів  соціально-оздоровчої акції на території майданчику буде розгорнуте імпровізоване містечко здоров’я, краси та успіху, де кожен житомирянин може взяти участь у соціологічному опитуванні на тему кохання, довіри, відповідальності за стосунки між закоханими. Також на майданчику будуть розміщені палатки та оформлені презентаційні столики державних та недержавних організацій, які працюють у напрямку збереження здоров’я, профілактики ризикованої поведінки серед молоді, абортів, попередження ВІЛ/СНІДу та інших захворювань, шкідливих звичок, насилля. На розгорнутому екрані будуть демонструватися короткі різнотематичні соціальні відеоролики. Участю танцювальної майстерні «TOUR de FORCE» буде проведено молодіжний тематичний флешмоб «В серці живе любов». У мистецькій програмі візьмуть участь співаки та музиканти міста Житомира. Запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до соціально-оздоровчої акції та з користю провести час у колі друзів», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі до Дня закоханих хочуть організувати аукціон, а у Новограді-Волинському – масштабний флешмоб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі