Культура

Ще одна велика перемога команди «T-squad»

13 February 2017, 15:00

11-12 лютого 2017 року у м. Києві відбувся широкомасштабний Всеукраїнський танцювальний чемпіонат «The Challenge-2017», який зібрав у столиці нашої держави значну кількість колективів сучасного танцю з усіх куточків України -  Чернігова, Вінниці, Сум, Харкова, Одеси та інших міст.

Приємно, що І місце у чемпіонаті (у дорослій віковій категорії) здобули учасники відомої серед молоді житомирської танцювальної команди «T-SQUAD». Поїздка колективу відбулась за сприяння управління сім'ї, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації.

Команда «T-SQUAD» діє у молодіжному творчому об'єднанні «Академія зірок» більше десяти років і за цей вагомий проміжок часу зарекомендувала себе тільки з кращої сторони. Учасники колективу є володарями Гран-прі міського фестивалю сучасної молодіжної творчості «Зоряні надії», неодноразовими лауреатами регіональних молодіжних фестивалів «Teen Wave», «Полісся DANCE», «Hip Hop Point», абсолютними переможцями житомирського творчого проекту «Музичний ринг», а також організаторами низки танцювальних конкурсів та змагань на Житомирщині, які проводяться щорічно і користуються популярністю серед молоді.

А навесні 2015 року танцювальний колектив «T-SQUAD» став володарем І премії Всеукраїнського фестивалю сучасного танцю «Глобал Денс Фест», який також проходив у м. Києві.

І ось ще одна перемога талановитих танцюристів, якою, сподіваємось, будуть гордитися не тільки їх численні шанувальники, а й усі молоді полісяни, причетні до сучасного танцювального мистецтва.

Прес-служба творчого об'єднання «Академія зірок»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі