Економіка

На боротьбу з гризунами та комахами у військових частинах Житомирської області планують витратити більше 180 тис. грн

13 February 2017, 16:42

На послуги боротьби зі шкідниками та комахами у військових частинах Житомирської області збираються потратити майже 181 тисячу гривень.

Оголошення про закупівлю опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Замовник - квартирно-експлуатаційний відділ (КЕВ) м. Житомир (вул. Адмірала Щастного), предмет закупівлі - дезінсекція, дератизація на загальній площі 145 тисяч 106 квадратних метрів.

Договір на проведення дезінсекційних та дератизаційних робіт між житомирським КЕВ та приватним підприємством «ДЕЗ-КА» з Києва сторони підписали 13 лютого 2017 року. У договорі – перелік 24 військових частин з Житомира, Житомирського району, Бердичева та інших населених пунктів області. Послуги проводяться раз на рік і включають обробку площ хімічними засобами боротьби з гризунами та комахами, ціна обробки становить: від гризунів – 1,24 грн, від комах – 1,32 грн за 1 квадратний метр. Загальна вартість закупівлі становить 180 тисяч 899, 44 грн (без ПДВ).

Нагадаємо, дезінсекція - комплекс заходів для знищення і врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молю, кліщів, ос тощо), дератизація - знищення гризунів (пацюків, мишей) та хом’якоподібних (піщанок, полівок). 

Як повідомляв Житомир.info, військова частина  А3358 з Житомирської області потрапила до переліку найпопулярніших у 2016 замовників за системою Prozorro (за кількістю учасників в одному тендері).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі