Суспільство

Напередодні Дня святого Валентина новоград-волинці створили величезне серце і змусили його «битися»

14 February 2017, 10:03

У місті Новоград-Волинський Житомирської області напередодні Дня святого Валентина, 13 лютого, люди провели яскравий флешмоб - вишикувалися у формі серця.

Про це повідомляє управління у справах сім’ї, молоді фізичної культури та спорту на сторінці Новоград-Волинської міської ради у Facebook.

«З ініціативи управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради, за підтримки молоді міста, загальноосвітніх навчальних закладів та вищих навчальних закладів міста, молодіжних громадських організацій, а саме: представників Спілки учасників, ветеранів та інвалідів АТО, Всеукраїнської благодійної організації «АСЕТ», Новоград-Волинського осередку обласного благодійного фонду «Нехай твоє серце б’ється», Християнської церкви «Ранкова зірка» в місті було організовано флешмоб, присвячений Міжнародному дню всіх закоханих. На площі біля фортеці зібралося більше 500 молодих людей, які утворили форму серця, яке б’ється, а потім, тримаючи в руках червоні повітряні кульки зімітували "серцебиття". Серце символізувало життя, вірність, відданість та безмежну силу кохання. Також флешмоб став посланням нашої любові і вдячності воїнам Новоград-Волинського гарнізону, які перебувають в зоні АТО, а випущені повітряні кульки стали символом єднання», - йдеться у дописі.

Як повідомляв Житомир.info, 14 лютого у Новограді-Волинському збиралися провести соціальну акцію з роздачею презервативів та трансляцією ролика з привітаннями до Дня закоханих. В житомирському Домі української культури цього дня проведуть художній аукціон на підтримку родини АТОвця та запропонують всім бажаючим експрес-тести на ВІЛ та інші небезпечні інфекції.

Фото зі сторінки Новоград-Волинської міськради у фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі