Суспільство

Синоптики прогнозують шквальні вітри та потепління у Житомирській області

14 February 2017, 11:11

Упродовж 14-15 лютого на Житомирщині прогнозують пориви вітру 15-20 м/с, підвищення температури повітря до +2°C удень і ожеледицю на дорогах.

Про це повідомляють управління ДСНС в Житомирській області та управління цивільного захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

«За інформацією Укргідрометцентру, 14-15 лютого, на території Житомирської області, спостерігатимуться пориви вітру 15-20 м/с. ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження», – уточнюють у ДСНС.

За прогнозами Житомирського обласного центру з гідрометеорології, у наступні дні очікується незначне підвищення температури повітря.

«Таким чином, у вівторок температура повітря по області сягатиме вночі від 5 до 10º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла. 15 лютого температура повітря вночі від 0 до 5º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця», – повідомляють в управлінні цивільного захисту населення Житомирської ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, вже 18 лютого прогнозується значене потепління – вночі від 4 морозу до +2 градусів, вдень до +5.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі