Влада

Мер Житомира звільнив директора департаменту містобудування та призначив начальника управління капітального будівництва

14 February 2017, 14:17

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин призначив Олександра Заблоцького начальником управління капітального будівництва та звільнив Дмитра Пшоняка з посади директора департаменту містобудування та земельних відносин міськради.

Відповідні розпорядження мера «Про призначення Заблоцького О.П.» та «Про звільнення Пшоняка Д.І.» опублікували на сайті мерії 13 лютого.

«Відповідно до статей 10, 15 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», розглянувши рекомендації конкурсної комісії по прийняттю на службу посадових осіб виконавчих органів міської ради від 07 лютого 2017 року протокол № 2, заяву Заблоцького О.П.:

1. Призначити з 15 лютого 2017 року Заблоцького Олександра Петровича на посаду начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради як такого, що пройшов за конкурсом, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти йому 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування.

2. Встановити Заблоцькому О.П. стаж служби в органах місцевого самоврядування 01 рік 10 місяців 25 днів.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою», – йдеться у розпорядження про призначення.

Дмитра Пшоняка, згідно з іншим розпорядженням мера, звільнено з обійманої посади директора департаменту містобудування та земельних відносин міськради за власним бажанням.

«Розглянувши заяву Пшоняка Д.І. про звільнення з займаної посади:

1. Звільнити 21 лютого 2017 року Пшоняка Дмитра Івановича, директора департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради з займаної посади за власним бажанням, стаття 38 Кодексу законів про працю України.

2. Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради провести повний розрахунок з Пшоняком Д.І.

3. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою», – йдеться у документі.

Нагадаємо, Дмитро Пшоняк очолював департамент містобудування та земельних відносин із червня 2016 року.

Як повідомляв Житомир.info, конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління капітального будівництва Житомирської міської ради відбувся 7 лютого.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі