Місто

У Житомирі на благодійному аукціоні зібрали майже 3 тисячі гривень на лікування пораненого учасника АТО

15 February 2017, 09:05

У День закоханих в Українському домі велелюдно. Ввечері до головної зали колишнього маєтку Філіпова збираються гості – усі вони учасники благодійного аукціону. Сьогодні тут збиратимуться кошти на лікування пораненого учасника АТО Віктора Боброва. Під час несення служби на сході України чоловік зазнав травми зміщення хребта. Потім переніс операцію, яка призвела до інвалідності та був демобілізований із лав Збройних сил. Тепер Віктору потрібні кошти на реабілітацію. Зібрати частину грошей вирішили на благодійному аукціоні саме в День закоханих.

«Ми продаємо лоти, які нам передала наша художня школа, також такі художники як Юрій Камишний та Ольга Дідківська, долучилась фірма «Веліста», яка нам для усіх картин підготувала чудові рамки, а також багато інших організацій. Усе це на благодійних засадах. Ми хочемо започаткувати такого плану заходи, благодійні аукціони, зустрічі. В такому легкому та сучасному форматі. Щоб в Українському домі люди зустрічались, спілкувались та робили благо одне одному», - розповідає начальник управління культури Житомирської міської ради Ніна Рябенко.

Сам Віктор Бобров прийшов на аукціон разом із дружиною та донькою. Подружжя не приховує емоцій і каже: ще кілька днів тому планували провести День закоханих вдома.

«Атмосфера просто неймовірна. Коли ми зайшли, то були реально в шоці від того як організатори, як волонтери, як люди, які мають почуття до інших людей, можуть зробити таке свято для усіх. І особливо – для нашої родини. Ми дуже задоволені, що так вийшло», - каже учасник АТО Віктор Бобров.

«Дуже неочікувано. Найголовніше те, що ми самі цього всього не знали. Нас попередили буквально за кілька днів, що наша родина бере участь в аукціоні. Наша реакція: а що, а як? Але коли ми прийшли, то нам дуже сподобалось. Дуже усе гарно, захід - взагалі. Зайшли в зал - неймовірно красиво», - розповідає дружина бійця Евеліна.

Загалом під час благодійного аукціону вдалось зібрати 2 950 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі