Місто

Директор ТОВ «Комфортбудплюс»: Через рік буде готова перша секція і жителі матимуть на руках усі документи на квартири

15 February 2017, 09:30

На ринок нерухомості Житомира прийшов новий забудовник - компанія з Київської області «Комфортбудплюс», яка по сусідству з Житомирською міською станцією швидкої медичної допомоги по вулицях Покровській та Героїв Чорнобиля вже розпочала будівництво 10-поверхового житлового будинку на п'ять секцій з романтичною назвою «Житловий комплекс Мрія на Покровській». Як повідомив представник забудовника в м. Житомирі Роман Денисенко, згідно плану, в будинку будуть переважно однокімнатні квартири площею від 42 до 54 кв. м та двокімнатні від 61 кв. м. Усі з можливістю індивідуального підходу до планування квартир і з великими панорамним вікнами.

 - Простір для планування квартири необмежений, - зазначає Роман Юрійович, - усе на смак замовника. Наприклад, з такої квартири можна зробити дві кімнати і студію, чи велику спальню і кімнату для прийому гостей. У кожній квартирі індивідуальне опалення, лічильники на усі комунальні послуги. Усе входить у вартість квартири. З точки зору транспортної розв'язки та інфраструктури місце розташування для житлового комплексу ідеальне. Поруч знаходиться ринок, супермаркети «Метро», «ЕкоМаркет», «Вопак» та інші магазини, спортивно-оздоровчий комплекс «Плаза», стадіон, агротехнічний коледж, школи та дитячі дошкільні установи, церква, бібліотека, медичний центр, поліклініка, літня зона відпочинку. Двір комплексу із сучасними дитячими та спортивними майданчиками, велика кількість паркомісць для авто.

На запитання, чому дана компанія прийшла саме на житомирський будівельний ринок, відповів директор ТОВ «Комфортбудплюс» Зіновій Базюта.

- Ми займаємося будівництвом, як багатоповерхових житлових будинків, так і будівництвом індивідуального житла та об'єктів соціально-культурного призначення, - повідомив Зіновій Володимирович. - Працюємо по багатьох містах України. А Житомир нас зацікавив тому, що будівельний ринок тут ще недостатньо заповнений і є можливість побудувати щось нове і актуальне на сьогоднішній день.

 - Які професійні робочі кадри при цьому використовуватимуться?

- Будуватиметься житловий комплекс «Мрія на Покровській» місцевими будівельниками. Тут кваліфікованих будівельників вистачає. Нехай вони вдома заробляють, ніж їздити кудись на заробітки.

- А будівельні матеріали звідкіля?

- Також тільки місцеві.

- Через панорамні вікна не буде втрачатися тепло?

- Ні, вікна ми застосовуємо з п'ятикамерного профілю, енергозберігаючі, сертифіковані. Як і двері. Будинок буде утеплений відповідно до діючих норм ДБН. Також будинок буде мати надзвичайно сучасний вигляд за рахунок використання нового виду облицювання – вентильованих фасадів. Ми хочемо зробити таке, чого в Житомирі ще не було!

Минулої суботи відбулося урочисте відкриття центру продажу та освячення будівельного майданчику за адресою вул. Героїв Чорнобиля, 10. Освятив майданчик та офісне приміщення протоієрей Вадим Шафран, який також попросив у Господа допомоги для доброго завершення необхідної для людей справи.

Як повідомили журналістам представники будівельної компанії, через рік вже буде готова перша секція і її мешканці матимуть на руках всі документи на квартири. Контакти з відділом продажу квартир за тел. 068-832-08-03 та 068-831-37-73.

 На освяченні побував  П. САДЧЕНКО

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі