Влада

Екс-заступник мера Житомира запропонував депутатам розглянути питання про «народний виконком»

16 February 2017, 11:21

Екс-заступник мера Житомира Євгеній Демчик озвучив на сесії свою пропозицію про повернення до формату «народного виконкому».

Надати слово Демчику запропонувала депутат від Радикальної партії Ірина Ярмоленко, яка записалася на виступ перед розглядом питань порядку денного сесії 16 лютого.

«До мене звернувся екс-заступник міського голови з приводу важливого питання, як він вважає, можна йому надати слово на початку сесії, бо людям треба на роботу», - сказала Ірина Ярмоленко.

Вона наголосила, що передає свій виступ Євгенію Демчику і дозвіл депутатів на його виступ не потрібен.

«Я у вас три хвилинки попросив, по Конституції маю право», - почав свій виступ Демчик і далі почав переказувати те, що кілька днів тому написав у своєму блозі

Він також озвучив свою пропозицію створити «народний виконком» – збільшити кількість членів виконкому та включити до його складу представників громадськості, «які люблять Житомир».

«Минулий народний виконком «допоміг», зараз розгрібаємо те, що вони зробили, бо 20% МАФів, які з’явилися тоді, належать членам народного виконкому», - прокоментував виступ мер Сергій Сухомлин.

Після цього слово взяла голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк.

«Саме ви в той момент були першим заступником міського голови і саме ви в той момент керували питаннями архітектури, і всі рішення були завізовані вами», - сказала Любов Цимбалюк, яка в часи народного виконкому була в.о. мера.

Через годину після початку сесії депутати затвердили порядок денний і приступили до розгляду питань. На сесії присутні 33 депутати з 42.

Як повідомляв Житомир.info, колишній заступник мера Житомира Євген Демчик хоче повернути «народний виконком», в складі якого було понад 60 осіб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі