Суспільство

Жителі Овруча скаржаться, що через порив труби місто залишилося без газу

17 February 2017, 10:40

В Овручі Житомирської області через порив труби місто на добу залишилося без газу.

Про це Житомир.info ввечері 16 лютого повідомив читач Василь.

«В Овручі більше доби служба «104» не може впоратись із поривом газової труби все місто досі без газу», - повідомив Василь.

У Овруцькій міській раді Житомир.info розповіли, що станом на 9:30 ранку 17 лютого у місті вже є газ.

«Взагалі не добу не було… Поки там йдуть ремонтні роботи, звісно, що відключають, це ж газ. На даний момент газ вже є. Вчора і позавчора на період роботи відключали. Не так, що цілу добу немає – періодично. Поки йдуть роботи – відключають, а потім знову включають. Труба вийшла з ладу», - розповіли у міській раді.

Начальник Овруцької газової служби Михайло Ващенко розповів Житомир.info, що у місті знижували тиск газу.

«Лопнула засувка в колодязі, поки міняли, якийсь період… Деякі люди вже цю ситуацію до терактів приписують. На добу газ не виключали. В день на пару годин, потім запускали і було пониження тиску в одному мікрорайоні, і сьогодні всі роботи закінчуємо без відключення. Лопнула засувка позавчора (15 лютого), вибуху не було, «утєчка» газу була. Страшного нічого немає, у мене самого душа «горить», що треба його швидше зробити. Я людям пояснюю, що всяке буває – це ж залізо, воно не вічне, як і людина. Школи – опалюються. Все нормально», - сказав Михайло Ващенко.

Як повідомляв Житомир.info, минулого року у Житомирі три військові гуртожитки відключали від газу. Люди почали цікавитись і з’ясували, що газ їм відключили за борги.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі