Події

Всередині згорілого ВАЗу житомирські рятувальники виявили тіло власника

17 February 2017, 12:51

Уранці 17 лютого в селі Лісна Рудня Романівського району згорів автомобіль ВАЗ. Всередині автівки рятувальники виявили тіло 51-річного власника транспортного засобу без ознак життя.

Про це повідомляє прес-служба управління ДСНС України у Житомирській області.

«17 лютого о 06:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння легкового автомобіля у селі Лісна Рудня Романівського району. Зателефонували випадкові очевидці події, які побачили палаючу автівку на узбіччі однієї з доріг населеного пункту. На момент прибуття чергового відділення романівських рятувальників було встановлено, що вогнем повністю охоплений автомобіль ВАЗ 2109 та місцеві мешканці намагаються загасити його водою і снігом. Під час ліквідації пожежі, всередині автівки, бійці ДСНС виявили тіло 51-річного власника транспортного засобу без ознак життя. Вогнеборці пожежу локалізували о 07:00 та о 07:10 – ліквідували. Вогнем знищено автомобіль», – йдеться у повідомленні.

На гасіння пожежі залучалося 3 чоловіки особового складу рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Попередньо, причиною загоряння могла стати необережність під час куріння у стані алкогольного сп’яніння власника транспортного засобу. Наразі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Фото з сайту ДСНС в Житомирській обалсті

Як повідомляв Житомир.info, на стоянці однієї з заправок у Новоград-Волинському районі вночі 14 лютого загорілася кабіна вантажного автомобіля Volvo. Намагаючись не допустити загоряння причепу, водій отримав опіки рук.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі